Eton, luxe hemden voor een betaalbare prijs

Het merk Eton is afkomstig vanuit Zweden. Eton hemden zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Toch zijn de hemden van Eton betaalbaar. Kwaliteit en prijsverhouding zijn perfect. De naam Eton is afgeleid van het Engelse Eton College. De makers van de Eton hemden gebruiken alleen de allerbeste materialen. Hierdoor ontstaat er een zeer hoge kwaliteit bij de productie van de hemden. Deze hoge kwaliteit komt voort uit een van haar belangrijkste eigenschappen: vakmanschap.

Eton hemden, de beste keus!

Eton Shirts staat bekend op haar uitgebreide assortiment. Iedere man kan bij Eton slagen voor het perfecte overhemd. Naast dat het merk Eton bekend staat om haar uitgebreide collectie is het ook doordat haar overhemden praktisch strijkvrij zijn. Op gelegenheden zoals huwelijken, belangrijke ontmoetingen of een gezellig etentje komt de collectie van Eton Shirts uitstekend tot haar recht omdat het ook tijdens het dragen amper kreukt. In combinatie met een luxe stropdas, strak gesneden pak en eventuele accessoires ziet u eruit als een man die vertrouwen uitstraalt en een oog voor luxe heeft. Bent u nieuwsgierig naar wat de collectie van Eton Shirts u te bieden heeft? Kijk dan even op de website van Overhemden.com en bestel vandaag nog.

Welk model van Eton past bij u?

De hemden van Eton zijn verkrijgbaar in vier verschillende pasvormen. Zo is iedere man voorzien van een hemd met de perfecte pasvorm. De pasvormen die verkrijgbaar zijn:

  • De Eton Classic Fit: een model voor de grote omvang. Dit is een recht model welke verkrijgbaar is in grote maten.
  • De Eton Contemporary Fit: dit shirt heeft de pasvorm van een gemiddelde grootte met een eigentijdse uitstraling. Het shirt heeft een moderne fit en is licht getailleerd.
  • Eton Slim Fit: dit is een getailleerd model voor de wat meer gespierde man. De taille is hier veel kleiner dan de borst.
  • Eton Super Slim Fit: een slank model overhemd welke zeer getailleerd is, ook dit shirt is zeer geschikt voor de wat meer gespierde man.

Neem vandaag nog een kijkje in de webshop door hier te klikken.